Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      X
EXTRA 5% DISCOUNT LA PLATA ONLINE CU CARDUL
PENTRU ORICE PROBLEMA:
L-V: 09:00 - 18:00
0728252252
EXTRA 5% DISCOUNT LA PLATA ONLINE CU CARDUL
SIDEBAR

CUM PLATESC

 

Cum platesc

Plata online folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platforma EuPlatesc.ro, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (nclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.deluka.ro foloseste platforma EuPlatesc.ro.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul  platformei EuPlatesc.ro, www.deluka.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata online prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Deluxe Cards, transmise prin e-mail de catre Vanzator.
Procesarea comenzii si livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii proformei emise.
Nume societatea: Deluxe Cards S.R.L. 
Cont bancar: RO92 RZBR 0000 0600 0720 7001, deschis la Banca Raiffeisen 
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Plata ramburs

Se poate achita intreaga contravaloare a comenzii prin ramburs, doar pentru produsele fara personalizare.

Pentru produsele cu personalizare, plata avansului de minim 50% din valoarea comenzii este obligatoriu prin oricare dintre modalitatile de mai sus. Diferenta de pret dintre valoarea totala a comenzii si valoarea avansului se poate achita prin ramburs la livrarea produselor.

×

NEWSLETTER

Inscrie-te acum pentru a primi newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele speciale.

INAPOI SUS
Pay